A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

#пліч_о_пліч_всеукраїнські_шкільні_ліги

Проведення активних тренувань з футзалу, серед хлопців 4-5 класів нашої школи. В рамках розвитку всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». #пліч_о_пліч_всеукраїнські_шкільні_ліги

17:13 23.02.2024

То України мова барвінкова

З нагоди відзначення Дня писемності в нашій школі  було проведено ряд заходів. До святкувань долучилася вся учнівська та вчительська спільнота школи.  Учні 5-А класу (учителі: Заяць Н.О., Полякова Л.М.) виготовили  листівки "Антисуржик", де виправляли мовні помилки та покручі у формі ілюстрацій.  Відбулася виставка учнівських ілюстрацій "Слово буває різним", а також змагання на кращий тематичний лепбук "То України мова барвінкова" (9-Б клас, Заяць Н.О.; 7-Б клас, Полякова Л.М.). Літературні читання у 8-А та 8-Б класах пройшли під гаслом "Словом... можна полки за собою повести". Також творчі учні записали відеопривітання для спільноти школи.

19:27 27.10.2023

Психологічний супровід адаптаціі в 1-х класах

Протягом місяця практичним психологом Мельник Н. В був проведений психологічний супровід адаптаціі в 1-х класах. Мета  психологічного супроводу полягає в тому, щоб допомогти кожному  першокласнику соціалізуватися й адаптуватися до соціального середовища шляхом оптимального розвитку його потенційних можливостей.

11:23 29.09.2023

ІІ (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура»). Рій "Соколята"

27 квітня рій «Соколята» представили нашу школу на ІІ (міському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура») – (джури – середня вікова група).  Джури гідно проявили себе та на достойному рівні захистили честь школи.

15:50 28.04.2023

Міжнародний День Землі

22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість.    

14:54 25.04.2023

Гра “Сокіл (Джура)” (24 квітня 2023 р.)

З метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині та українському народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвиненими та духовно багатими проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура».  Вже традиційно, у квітні проходить міський етап військово- патріотичної гри “Сокіл (Джура)” в нашому рідному місті Хуст.        Сьогодні 24 квітня, джурівці старшої вікової категорії, а саме рій «Патріоти» куреню ім. Пилипа Орлика Хустської спеціалізованої школи I-III ступенів #6, мали честь брати участь і цьогоріч у грі.         Учасники гри через відродження національних і загальнолюдських духовних моральних цінностей та за допомогою військово-прикладних видів спорту, єдиноборств, народних ігор та забав з метою гартування духу й тіла, набули знання, уміння і навички, необхідні справжньому патріоту – майбутньому захиснику Вітчизни.    

15:06 24.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора