A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Заключний етап освітнього хакатону "З любов'ю в серці"

Дата: 10.04.2023 15:21
Кількість переглядів: 30

Субота 8 квітня 2023р.

Сьогодні купа емоцій, багато драйву, безліч коментарів, відеоісторій та фото, можна говорити дуже багато….,але не передати це все літерами при публікації цього посту.

    

Завершився благодійний вечір, який став заключним етапом нашого освітнього хакатону «З любов’ю в серці».
Сьогодні естафету щодо даного проєкту, учні Хустської спеціалізованої школи #6 передали вчительській, студентській спільноті.
А саме вчителю фізкультури нашої школи Олегу Дзяпку (MADWRONGBOY) та його креативним, сучасним, активним друзям та одногрупникам і колегам (STEFAN, VASTE, гурт SPART@, БАЮН ЮЛІЯ, СТРУК НАДІЯ), які продовжили другу частину нашого благодійного хакатону.
Даний проєкт завершився спільною працею двох навчальних закладів Хустської СШ #6 та Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання Національного університету фізкультури та спорту України.
Директори яких були присутні на вечорі - Тетяна Василівна Дуда та Любомир Васильович Пасічняк. 
Як наставники вони сказали гарні, теплі слова побажань та подяки на адресу вокалістів і всіх присутніх в залі. 
Під час виступів хлопці та дівчата зарядили енергією зал, який був практично повним. 
А також велася пряма трансляція в Instagram та TikTok, через які також отримували донати на карту банку від глядачів, які дивилися концерт онлайн з різних куточків України. 
В результаті - 29.302 гривні (10.486- моно банк (банка); 18.816 - скринька) зібрали для підтримки 128 окремої гірсько - штурмової бригади Закарпатської області та передали організації Волонтерський РУХ підтримки воїнів АТО /м. ХУСТ (Мальцева Н. В.) 
Також лідер учнівського самоврядування   Максим Лейза передав волонтерам для військових до свята Великодня, вітальні листівки та поробки дітей початкової ланки школи. 

Щира подяка та низький уклін, ініціатору та меценату сьогоднішнього вечору, голові батьківської спільноти нашої школи Дьорді Володимиру Михайловичу. 

  

     

Щиро віримо, що наша маленька допомога, стане кроком, який наблизить всіх до перемоги!
 
Буде весна — буде перемога! 

Слава Україні! 
Слава героям!
Слава нації! 
Смерть ворогам!
Україна понад усе!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора