A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень природничо-математичних дисциплін

Дата: 22.04.2024 20:14
Кількість переглядів: 9

      

У рамках предметного тижня природничо-математичних дисциплін, з метою підвищення інтересу в здобувачів освіти до вивчення предметів, формування у них позитивних емоцій, збагачення світогляду та зацікавленості новими знаннями було проведено низку цікавих заходів.
     Тиждень розпочався 15 квітня із виконання учнями 11 класу завдань пробного НМТ з математики, яке організувала та провела, ознайомила з вимогами та правилами виконання завдань Венгловська М.Й.
     16 квітня Мар'яна Йосипівна продовжила роботу з учнями 11 класів Хустської територіальної громади, провела "Весняний інтенсив", де вміло поєднувала теоретичний матеріал та тестові завдання.

 Вчителька хімії Шлома О.В. 18 квітня провела цікавий позакласний захід з учнями 6-А та 6-Б класів "Реактив шоу". Досліди, хімічні реакції демонстрували учні 9-А класу. Проведений захід дав можливість здобувачам освіти розвивати пізнавальний інтерес до вивчення хімії.
     19 квітня було проведено два майстер-класи, вчителі ділилися власним  досвідом роботи. Волощук Н.А. вчителька математики провела цікавий майстер-клас "STEM технології в роботі вчителя математики". Метою заходу було показати зв'язок математики з іншими дисциплінами, легкість та доцільність використання STEM технологій на уроках математики.
       Олашин Л.В. вчителька інформатики провела майстер-клас "ШІ  в роботі вчителя". Показала та познайомила присутніх з інструментами, які можна використовувати вчитель у повсякденній практиці при підготовці до уроку, а саме складання тестових завдань, презентацій та інше.

Завершила тиждень 22 квітня вчителька географії Перчі М.М., яка провела відкритий урок з учнями 8-А класу на тему "Механічний рух населення. Причини і види міграцій. Основні напрямки міграційних потоків у світі та Україні. Українська діаспора. Міграційна політика". Застосовувала технології QR-кодів,  інтерактивні ігри, "Міні-кейс", учні демонстрували дослідження "Чотири хвилі міграцій українців". Урок був направлений не лише на формування інтересу в учнів до вивчення географії, але показав користь знань з предмету у повсякденному житті.
      Робота тижня була спрямована так, щоб заходи охопили різні сфери діяльності вчителів та здобувачів освіти, були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному розвитку учнів. Вчителі використовували елементи STEM освіти, що залучали учнів до пошукових, творчих та активних форм навчання.

  

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора