A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

ІI -й (фінальний) етап конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Я-Лідер» серед закладів освіти Хустської міської ТГ.

Дата: 28.03.2023 20:35
Кількість переглядів: 37

Сьогодні 28.03.2023 року у приміщенні глядацької зали КЗПО « ЦДЮТ «Сузір’я» відбувся II -й (фінальний) етап конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Я-Лідер» серед закладів освіти Хустської міської ТГ.
   Фінал включав три конкурсні завдання:
- «Візитна картка лідера» ( творча презентація).
- «Лабораторія проєктів» (кожен конкурсант презентував соціальний проєкт, реалізований у своєму закладі освіти у 2022-2023 році).
- «Лідер - практика» (жеребкуванням визначалося практичне завдання конкурсанта, яке полягало в розробці та проведенні в освітньому закладі певної творчої справи або акції. На розробку відводилося 15 хвилин).
     За результатами конкурсів та рішенням журі переможцем визнано учня 10 класу, лідера учнівського самоврядування, президента нашої школи Лейзу Максима. 

Макс достойно справився з поставленими завданнями та заслужено нагороджений грамотою за I місце у даному конкурсі.

Максим, вітаємо тебе з блискучою перемогою! Бажаємо феєрії яскравих вражень, позитивних емоцій і справжньої гордості душі. 
Нехай ця перемога не буде останньою, нехай кожне твоє старання і наполеглива праця обов’язково призводять тебе до призових місць і заслужених нагород.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора