A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

День писемності

"Як парость виноградної лози, плекайте мову", - заповідав нам, українцям, Максим Рильський. Мова - це те, що ідентифікує народ як націю, що об'єднує співвітчизників, розкинутих по всьому світу. 9 листопада у День писемності учні Хустської спеціалізованої школи I-III ст. 6 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі знавців рідної мови ім. П. Яцика. Діти разом із учителями також написали традиційний радіодиктант національної єдності. Темп був швидкий, руки і ручки не завжди встигали, але одна думка, що саме цей тест одночасно пишуть на різних кінцях Землі, створювала неповторну атмосферу.

15:54 11.11.2021

Олімпійський тиждень

В рамках Олімпійського тижня, 20.09.2021 року, у Хустській СШ І-ІІІ ступенів N6, вчителем Сідак Д.І. було проведеноОлімпійський урок у 5-Б класі « Історія виникнення Олімпійських ігор»

18:01 27.09.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності

Напередодні літніх канікул, в рамках тижня безпеки життєдіяльності, вчителями основ здоров'я було проведено ряд заходів, бесід та інструктажів. Шлома О.В провела навчання з учнями 8-А та 8-Б класів "Правила поводження з вогнегасником під час пожежі". Гобан Л.М бесіду з учнями 6-7 класів на тему "Як зробити своє життя безпечним?" Учні 9-А класу знайомилися із правилами створення антисептика у домашніх умовах.

15:56 26.05.2021

Тиждень педагогічної майстерності учителів природничо-математичного циклу

У відповідності до плану методичної роботи школи, з метою популяризації передового педагогічного досвіду, пошуку нових ідей, прийомів, форм та методів роботи з 22.02 по 01.03  було проведено тиждень педагогічної майстерності. У продовж тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків,конкурсів, майстер-клас, на яких учні показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності, зацікавленість кожним предметом.

12:52 01.03.2021

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови 24 лютого у 5-Б класі (вчитель Полякова Л. М.) було проведено мовознавчу гру «Слово відмикає серце» з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови. Учні дізналися багато цікавих фактів про українську мову. Протягом заняття школярі відгадували мовознавчі загадки про частини мови, відкрили для себе світ українських колоритних прислів’їв, які потрібно було доповнити, розв’язали жартівливу торбинку.

14:45 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора