A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

«PUZZLE-2020»

Шановні педагоги, учні, батьки!

16:52 19.02.2020

Змагання з волейболу

Сьогодні команда нашої школи приймала участь у змаганнях з волейболу до Дня Святого Миколая! Команда виборола перше місце!!!! Вітаємо переможців!

15:30 19.12.2019

Твори добро, бо ти - людина...

Сьогодні наші школярі: 3А,4В та 7А класів відвідали Хустський навчально-реабілітаційний центр, з метою привітати хворих діток з новорічними святами. У виконанні вокального ансамблю "Перлинка" прозвучали тематичні пісні, а театрали презентували виставу "Новорічний колобок". На свято завітав "справжній" Миколай з великою торбою подарунків: м'яких іграшок та смаколиків, які були продовженням волонтерської акції самоврядування школи в рамках проекту "Діти-дітям".

15:18 17.12.2019

Волонтерська акція "Діти - дітям!"

Сьогодні лідери самоврядування та частина учнів 11 кл. нашої школи завершили свою волонтерську акцію в рамках проекту "Діти - дітям", відвідавши обездолених сиріт Вільшанського дитячого будинку-інтернату. До збору подарунків долучилася вся шкільна громада,батьки та вчителі. Діти були щасливі отримати фрукти, цукерки, іграшки, смаколики. Також для загальних потреб передали одяг, взуття, канцтовари, засоби гігієни, памперси. Деякі з них зустріли нас радісно, навіть, заспівали колядок та побажали всього найкращого(P.S.та знайшли собі друзів серед нас). Було боляче дивитися на радісні посмішки жителів інтернату, знаючи, що вони мають певні вроджені вади та на превеликий жаль, нікому не потрібні. Закликаємо вас творити добро частіше!

16:13 16.12.2019

Тиждень правових знань

Сьогодні на запрошення вчителів та дирекції школи, разом з Роман Р.М. провели урок права серед учнів 9 класів. Основна ціль - навчити дітей знати свої права та вміти ними користуватися у повсякденному житті, не забуваючи при цьому, про обов'язки. Під час уроку вирішували юридичну задачу, і діти активно брали участь у її розв'язанні, задавали питання, висловлювали свої думки та пропозиції, бачення вирішення ситуації... Сподіваємося, що підростаяче покоління виросте гідними та свідомими громадянами, стане цвітом нашої нації. Завжди раді завітали на урок до Вашої школи, тому чекаємо на наступні запрошення!

14:22 13.12.2019

Знання іноземних мов – це ключ до успіху у сучасному світі

      Із вивченням іноземних мов ми відкриваємо себе, а вчитель ще й своїх учнів. «Знання іноземних мов – це ключ до успіху у сучасному світі». Під таким гаслом пройшов тиждень англійської мови в Хустській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №6.

16:20 10.12.2019

Голодомор

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

11:00 25.11.2019

День Гідності і Свободи

20 листопада до Дня Гідності і свободи в СШ#6 з учнями 7Б класу (класний керівник Хомечко І.О.), проведено тематичну виховну годину. Епіграфом стали слова В. Симоненка "Задивляюсь у твої зіниці...". Виховний захід пройшов з метою ознайомлення учнів з історією виникнення цього свята, класний керівник пояснила дітям поняття "гідність" і "свобода". Усна розповідь вчителя та учнів супроводжувалася відео роликами з хронологію тих днів та музикою... Як висновок уроку, прозвучали рядки вірша Л. Костенко "Крила", які читав Б.С.Ступка

16:00 21.11.2019

Заходи до Дня української писемності

До Дня української писемності та мови з метою популяризації української мови, у СШ #6 проведено низку тематичних заходів, а саме: I етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; Лекторій з учнями 9 - 11 класів "Дискус про..."; Творча лабораторія. Написання есе "Сьогодні говорити українською мовою - це бути бійцем за націю, за Україну!" (8 класи).

14:20 15.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора