A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Екологія краю: на перехресті доріг

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек в бібліотеці школи було проведено масовий захід: «Екологія краю: на перехресті доріг». Учні 10 класу Турок Альона та Лукачко Дмитро (керівник проекту Кноблох Г.М.),розглянули тему: «Букові праліси Карпат». Учениця 7 класу Перчі Софійка розказала легенди про наше рідне місто Хуст. Учениці 9-А класу Комар Ніколета та Шкарампота Ангеліна(керівник Перчі М.М.) представили презентацію: «Туризм в Карпатах у сучасних умовах». Мета проекту - розширити уявлення про сучасні проблеми та дійсні наслідки техногенних впливів на природу Карпат. Бути чи не бути вітровим електростанціям на полонині Боржава? Питання відкрите...

16:09 06.11.2020

День туриста

25 вересня 2020 року відбулися змагання присвячені Дню туриста серед команд шкіл міста Хуст. Учасники змагалися в конкурсах:

15:02 29.09.2020

Акція «Закарпаттю - чисте довкілля»

На виконання наказу Управління освіти та у справах національностей Хустської міської ради №28 від 10.03.2020р. «Про благоустрій територій у закладах освіти м.Хуст, проведення акції «Закарпаттю - чисте довкілля» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території міста» та виконання наказу Департаменту освіти і науки ОДА від 05.03.2020р. №61 «Про благоустрій у закладах освіти області, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території міста», в нашій школі встановлено п’ятницю днем  санітарного очищення та проведено ряд заходів по приведенню у належний стан прилеглої території до навчального закладу та подвір’я школи.

13:22 18.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора