A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська cпеціалізована школа
І-ІII ступенів №6
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

ІI -й (фінальний) етап конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Я-Лідер» серед закладів освіти Хустської міської ТГ.

Сьогодні 28.03.2023 року у приміщенні глядацької зали КЗПО « ЦДЮТ «Сузір’я» відбувся II -й (фінальний) етап конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Я-Лідер» серед закладів освіти Хустської міської ТГ.    Фінал включав три конкурсні завдання: - «Візитна картка лідера» ( творча презентація). - «Лабораторія проєктів» (кожен конкурсант презентував соціальний проєкт, реалізований у своєму закладі освіти у 2022-2023 році). - «Лідер - практика» (жеребкуванням визначалося практичне завдання конкурсанта, яке полягало в розробці та проведенні в освітньому закладі певної творчої справи або акції. На розробку відводилося 15 хвилин).      За результатами конкурсів та рішенням журі переможцем визнано учня 10 класу, лідера учнівського самоврядування, президента нашої школи Лейзу Максима. 

20:35 28.03.2023

209 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Учні 7-А (учитель Заяць Н.О.) та 7-Б класів (учитель Полякова Л.М.) узяли участь у літературній естафеті "Поети для всіх поколінь...", присвяченій річниці з дня народження Тараса Шевченка й Ліни Костенко. Здобувачі освіти по-новому прочитали зміст поезій двох великих геніїв українського народу, змагалися в декламуванні віршів, визначили кращого знавця фактів життя та творчості Тараса Шевченка й Ліни Костенко. З учнями 5-Б класу (учителі Полякова Л.М., Заяць Н.О.) було проведено бінарний урок української літератури. Учасники дізналися цікаві відомості з життя Кобзаря, працювали з текстом поезії "Зоре моя вечірня...", використовуючи елементи асоціативного малювання, арттерапії. З учнями 6-Б класу (учитель Полякова Л.М.) були проведені літературні диктанти за вивченими поетичними творами Тараса Шевченка. Учні 8-А класу (учитель Обручар А.Д.) також долучилися до участі в шкільній Шевченкіані, разом із учнями 6-А класу (учитель Обручар А.Д.) взяли участь в тематичному квесті "Тарас Шевченко - майстер художнього слова та пензля".

20:26 10.03.2023

Тиждень природничо-математичного циклу

В рамках проведення тижня природничо-математичного циклу в чителі математики, інформатики, фізики, біології та географії ділились досвідом, проводячи відкриті уроки та майстер-класи. На відкритому інтегрованому уроці біологія-інформатика  на тему "Класифікація рослин",  вчителі Кноблох Г.М. та Олашин О.В. продемонстрували як  з допомогою ІКТ, використовуючи таблиці та схеми у Word, практично застосовувати здобуті знання на уроках біології. Майстер-клас "Хімія зі смаком кави" , який ровела вчитель хімії Шлома О.В., дав змогу присутнім ознайомитись не лише з кофеїном як з хімічною речовиною, але і з його впливом на організм, історією кави, методами її приготування. Вчитель розкрила взаємозв'язок різних дисциплін при вивченні певного об'єкту. Урок у формі квесту на тему "Пізнай свій рідний край" провела витель географії Химич О.Й. Учні мали змогу повторити свої знання, змагаючись, розв'язуючи географічні завдання та вправи. В ігровій формі, застосовуючи засоби ІКТ, провели відкриті уроки у 6-Б та 5-Б вчителі математики Тиводар В.В. та Волощук Н.А. Практично, застосовуючи набуті знання, учні вчились порівнювати, знаходити спільне та відмінне у будові Голонасінних та Квіткових рослин на уроці з предмету пізнаємо природу (вчитель Гобан Л.М.). Силу тиску вивчали на уроці фізики-вчитель Маринець О.В.   

18:38 05.03.2023

«З любов'ю в серці»

        Чергову волонтерську ініціативу реалізували учні 11 класу та велика творча спільнота Хустської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. #6, яка протягом грудня брала участь в освітньому хакатоні «З любов‘ю в серці». Учасники поставили за мету підтримати наших захисників та привітати з прийдешніми святами, дати можливість кожному зробити свій внесок, адже навіть найменша частинка тепла та доброти є важливими для наближення перемоги 💛💙 Утворивши міцне коло з учнів, батьків, учителів, волонтерів та просто небайдужих людей, вдалося виготовити 150 окопних свічок, зібрати кошти на потреби ЗСУ, підготувати набори теплих речей та солодощів. Учні 1-4 класів виготовили подарунки у вигляді листів, малюнків, лепбуків із щирими словами привітань. Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до благодійної акції. Кожен із нас щиро вірить, що скоро настане той день, коли закінчиться війна. Обов‘язково настане! Наша віра єднає серця. Перемога за нами, бо з нами Бог 🙏 Все буде УКРАЇНА! Слава ЗСУ!

12:02 03.01.2023

Вітаємо наших талановитих випускників!

Від імені адміністрації та педколективу Хустської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів 6 щиро вітаємо наших талановитих випускників Шутка Олега та Сабадош Іванну з  великим навчальним здобутком - складанням національного мультитесту з української мови та математики на 200 балів!

21:39 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора